Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Belek & Antalya

Belek

Har du behov for lege under ditt besøk i Belek, vær oppmerksom at et finnes lege på noen av hotellene. For informasjon om hvilke tjenester som finnes på akkurat ditt hotell vennligst be resepsjonen om mer informasjon, eller kontakt oss på vår Ving servicetelefon.

Om hotellet du bor på ikke har lege, anbefaler vi deg å reise til Anadolu sykehuset som har døgnåpent og har adresse: Serik, Serik Belek Turizm Yolu 1. Km., 07500 Serik/Antalya, Turkiet. Tlf: +90 242 722 53 53.

Antalya

Har du behov for lege under ditt besøk i Alanya, vær oppmerksom at et finnes lege på noen av hotellene. For informasjon om hvilke tjenester som finnes på akkurat ditt hotell vennligst be resepsjonen om mer informasjon, eller kontakt oss på vår Ving servicetelefon.

Om hotellet du bor på ikke har lege, anbefaler vi deg å reise til Anadolu sykehuset som har døgnåpent og har adresse: Yeni Mahalle Atatürk Blv. 07980 Kemer/Antalya. Tlf: +90 (242) 814 59 70