Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Mat og drikke

Tyrkerne kaller selv sitt kjøkken for verdens tredje beste kjøkken etter det kinesiske og italienske. Hvordan de har kommet frem til en slik rangordning fremkommer ikke, men den tyrkiske maten fortjener all ros den kan få. Og her langs kysten finnes det mange muligheter for å prøve både rustikk husmannskost og den mer raffinerte matlagingskunsten som stammer fra keisernes kjøkken, der hundrevis av spesialiserte kokker jobbet mot nye kulinariske horisonter.

Noen begrep du kommer til å støte på er "Meze", småretter, ikke ulikt spansk tapas, som serveres som forrett. Selv om de ikke står på menyen kan du spørre etter dem, som oftest har de i hvert fall noe. "Kebab" er helt enkelt grillet kjøtt, men i utallige varianter og med like mange råvarer, se Hovedretter nedenfor.