Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Drikke

Tyrkerne drikker alltid vann til maten, men ikke bare vann. Her brygges flere lokale ølsorter av bra kvalitet og landets viner er heller ikke å forakte, selv om de ikke passer så bra til den tyrkiske maten. Vil man gjøre som tyrkerne må man drikke Raki, spesielt til meze, som har så mange forskjellige smaker at smaken av vinen havner litt i skyggen. Raki er er et anisbrennevin i slekt med gresk Ouzo, fransk Pastis og Levantens Arak. Man heller så mye man ønsker i et glass, har oppi et par isbiter og fyller opp med vann. Ikke drikk for mye selv om det smaker godt, for raki er ren alkohol.

Kaffe og te 
Tyrkisk kaffe drikkes av en liten kopp og den har en ganske tykk konsistens med kaffegrut på bunnen. Ifølge tyrkisk tradisjon kan man få fremtiden spådd i kaffegruten. 
Når du bestiller en kopp tyrkisk kaffe kan du velge hvor mye sukker du ønsker. Az sekerli (uttales aas sjekerli) er lite sukker, Orta (uttales årta) vanlig mengde sukker, Sekerli (uttales sjekerli) er mye sukker. Vanligvis får man et glass vann sammen med den tyrkiske kaffen.

Te drikkes av små tulipanformede glass. Det finnes vanlig te og eplete. Epleteen er godt likt av skandinaver og den kan drikkes både varm og kald.